portfolio_0812-2Viini-lehti järjesti lukijoilleen kiuasresepti-kilpailun. Valmistin top3-reseptien pohjalta ruuat, hankin kuvausrekvisiitan ja kuvasin annokset studion takapihalla. Juttu ilmestyi kesäkuussa. Samaisessa lehdessä oli laatimani vinkit venekeittiöön. Tein kuvausjärjestelyt ja juttu kuvattiin Munkkiniemen rannalla. Keskipäivän auringon porottaessa rekrysin kaksi pahaa aavistamatonta auringonottajaa assistenteiksi pitelemään aurinkosuojaa.
portfolio_vaaka_0812-2

portfolio_0812-1portfolio_0812-3

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>