portfolio_0812-2Viini-lehti järjesti lukijoilleen kiuasresepti-kilpailun. Valmistin top3-reseptien pohjalta ruuat, hankin kuvausrekvisiitan ja kuvasin annokset studion takapihalla. Juttu ilmestyi kesäkuussa. Samaisessa lehdessä oli laatimani vinkit venekeittiöön. Tein kuvausjärjestelyt ja juttu kuvattiin Munkkiniemen rannalla. Keskipäivän auringon porottaessa rekrysin kaksi pahaa aavistamatonta auringonottajaa assistenteiksi pitelemään aurinkosuojaa.
portfolio_vaaka_0812-2

portfolio_0812-1portfolio_0812-3

Tagged with:
 

portfolio_0812-4Järjestin keväällä kurssin Liemessä Workshop – ruokakuvauksen perusteet. Kurssi täyttyikin innokkaista ruokabloggaajista ja ruokaharrastajista. Vietimme päivän studiolla käyden läpi valokuvauksen perusteita, teimme kuvaussuunnitelman, valmistimme etukäteen mietityt kuvausruuat, ja toteutimme ammattimaiset ruokakuvaukset. Päivän päätteeksi keskustelimme opitusta kuvausruokien ja viinilasillisen äärellä.

Jotta elämä ei kävisi tylsäksi, tein myös samalla kurssista jutun Glorian Ruoka & Viiniin. Kirjoitin artikkelin ja assistenttini sekä valokuvaaja Siru Kivistö auttoi päivän dokumentoinnissa. Juttu ilmestyi heinäkuussa.

portfolio_vaaka_0812-4

portfolio_vaaka_0812-3

grv_kurssi_02

grv_kurssi

eila_banneri3Kuvablogin jo kuukausia kestänyt hiljaisuus ei onneksi johdu töiden vähyydestä. Kevään kiireet helpottavat pikkuhiljaa kesää kohti, ja päivittelen nyt mitä on tullut touhuttua. Valio julkisti hiljattain uuden Eila-brändin laktoosittomille tuotteille. Kutsu itsesi illalliselle-kampanjassa voit vaivattomasti luoda illalliskokonaisuuden laktoosittomista resepteistä. Valmistin ja kuvasin assistenttini kanssa kaikki kampanjareseptit. Suurin osa resepteistä tuli Valion ammattitaitoiselta koekeittiöltä, mutta mukana on myös viisi itse kehittämääni reseptiä!

eila-5Reseptit: Valio koekeittiö ja Jenni Häyrinen

Banneri- ja reseptikuvat: Jenni Häyrinen

Kuvausjärjestelyt ja valmistus: Jenni Häyrinen

Assistentti: Siru Kivistö

Asiakas: Valio

eila-1

eila-2

eila-3

eila-4

Tagged with:
 

lauritilkanen_01Lauri Tilkanen kuuluu ehdottomasti Suomen nuorten miesnäyttelijöiden kärkikastiin. Kuvasin karismaattisen miehen City-lehden kansikuvaan. Keväällä 2012 Laurin voi bongata Kari Hotakaisen romaaniin pohjautuvasta teatterinäytelmästä Huolimattomat. Mm. Lauri Tilkasen, Mikko Leppilammen ja Pamela Tolan tähdittämä elokuva Härmä saapuu elokuvateattereihin 17.2.2012. Lippujonoon!

© Jenni Häyrinen. Ethän julkaise kuvia ilman kuvaajan suostumusta.

lauritilkanen_02
lauritilkanen_03

 

pekkahaavistoSain kunnian kuvata lähes kaikki presidenttiehdokkaat vaalien alla. Tässä loppukirin kunniaksi ennenjulkaisematon kuva Pekka Haavistosta. Onko meillä tässä seuraava Suomen presidentti?

 

City-lehden kansikuva uudesta laulajalupauksesta, Ronyasta.

Meikki & hiukset: Tanja Viitanen

 

haakuvaus4Olen ihmisrakas valokuvaaja. Tästä syystä häitä on niin ihana kuvata! Juhlavieraat ovat itsessään mielenkiintoisia kuvattavia ja hääkuviin tulee persoonallista otetta.

Dokumentäärinen hääkuvaus käsittää koko päivän taltioimisen aina aamun valmisteluista illan juhliin. Tarjoan dokumentääristä hääkuvausta alk. 950 € sisältäen hääpotretit miljöössä. Kesälle 2012 otetaan vielä muutama varaus. Lisätietoja ja varaustilanne jenni@jennihayrinen.com tai 0405165223.

Lisää hääkuvia galleriassa ja kuvablogissa.
haakuvaus6
haakuvaus5
haakuvaus1
haakuvaus3
haakuvaus7
haakuvaus_pysty2

rapparit_kansi_fbEn tajua mitään räpistä. Onneksi sillä ei ollut väliä, koska pojilla oli oikea meininki. Alun pönötyskuvien jälkeen kehotin poikia räppäämään. Johan tuli persoonaa esiin! Iloiseksi yllätykseksi yksi kuvista päätyi City-lehden kanteen asti.
mamurapparit_1
mamurapparit_2

 

yona_kansi_fbKuvasin laulaja-lauluntekijä Yonan City-lehdelle tietäen että nyt kuvataan kansikuvaa jos vain kuvat onnistuvat. Ensimmäisissä testikuvissa kaikki oli pielessä; paita oli liian mummo, silmäluomet liian raskaat, valoihin tarvittiin lisää kontrastia ja Yonaa ahdisti. Revin paidan päältäni, lätkäsin hatun Yonan päähän, säädin valoja ja meikkiä korjattiin. Lopulta oikea fiilis alkoi löytyä ja koko tiimi oli tyytyväisiä kuviin. Ja kansi tuli! :)

Meikki: Milla Stenman
Kuvat ja kuvausjärjestelyt: Jenni Häyrinen

yona_02

sgkansiIhanaa kuvata kerrankin miestä kanteen. Uusimman City Style Guiden kannessa siis Rasmus Tikkanen, Villawoolin pääsuunnittelija. Villawoolin sivuilla kannattaa muuten käydä katsomassa vähän erilaisia katalogikuvia. Style Guide luettavissa Cityn sivuilta!
sg_villawool2
sg_villawool1